Vellykket underskrivelse af det tyndvæggede tankprojekt i rustfrit stål i Usbekistan

Den 9. JUN 2020 blev underskrivelsesceremonien for det tyndvæggede tankprojekt i rustfrit stål i Samarkand afholdt på Samarkand Distillery.Hop bliv til den nye partner.
Dette projekt er et enestående resultat af samarbejdet mellem de tre parter på baggrund af mangeårigt samarbejde inden for glasflasker og flaskehætter. Projektet blev etableret i Samarkand Distillery, hvor vi på et tidligt tidspunkt primært leverer rustfri stål tyndvæggede tank, automatiseret udstyr, intelligent transformation til vingården; og så vil vi blive udvidet til fødevare- og drikkevareindustrien, medicinalindustrien, kemisk industri og så videre. Ud over forsyningen af ​​lokale områder vil vores produkter udstråle Rusland, det centralasiatiske område, Afghanistan, Georgien, Aserbajdsjan og andre områder, Dette projekt vil blive bygget ind i en international førsteklasses "intelligent og karakteristisk fremstillingsindustripark af rustfri ståltank", der integrerer F&U, produktion og salg.
Projektet er en vigtig præstation af SHANDONG JUMP GSC CO., LTD, der reagerer på den nationale strategi "Bælt- og vejinitiativerne" og "going global". Dette projekt vil have en vigtig indsats for at accelerere udviklingen af ​​rustfri ståltankindustri og promovering af den nye og gamle kinetiske energikonvertering.


Indlægstid: 19. november 2020