Hvor hurtigt efter at have drukket et glas vin kan du køre?

Det er en sjælden weekend at spise middag med tre eller fem venner.Blandt travlheden havde mine venner faktisk et par flasker vin med, men de drak et par glas trods gæstfriheden.Det er slut, jeg kørte bilen ud i dag, og efter festen sluttede, måtte jeg i desperation ringe til chaufføren.billede

Jeg tror, ​​at alle har haft sådan en oplevelse.Mange gange kan jeg ikke lade være med at drikke et par glas.

På nuværende tidspunkt vil jeg helt sikkert tænke, hvis jeg ved, hvor lang tid det tager for alkoholen at "opløses" efter at have drukket, så kan jeg køre hjem selv.

Denne idé er kreativ, men farlig, min ven, lad mig dele den ned for dig:

billede
1. Spritkørsel standard

Allerede i begyndelsen af ​​at lære at køre, lærte vi gentagne gange kriterierne for at bedømme spritkørsel:

Et alkoholindhold i blodet på 20-80mg/100mL hører til spritkørsel;en alkoholprocent på over 80 mg/100 ml hører til spritkørsel.

Det betyder, at så længe du drikker et glas alkohol med lavt alkoholindhold, betragtes det som udgangspunkt spritkørsel, og at drikke mere end to drinks betragtes for det meste som spritkørsel.

2. Hvor længe efter at have drukket alkohol kan jeg køre bil?

Selvom der er forskel på alkohol og folks stofskifteevner også er forskellige, er det svært at have en ensartet standard for, hvor lang tid det tager at køre bil efter at have drukket.Men under normale omstændigheder kan den menneskelige krop omsætte 10-15g alkohol i timen.

For eksempel, ved en sammenkomst af gamle venner, drikker den grådige Lao Xia 1 catty (500 g) spiritus.Alkoholindholdet i spiritussen er omkring 200 g.Beregnet ved at metabolisere 10 g i timen, vil det tage omkring 20 timer at omsætte 1 kattevæske fuldstændigt.

Efter at have drukket meget om natten, er alkoholindholdet i kroppen stadig højt efter at have stået op dagen efter.For nogle bilister med langsomt stofskifte er det muligt at blive fundet ud af spritkørsel selv inden for 24 timer.

Derfor, hvis du drikker en lille mængde alkohol, såsom et halvt glas øl eller et glas vin, er det bedst at vente til 6 timer, før du kører;en halv catty spiritus kører ikke i 12 timer;en tyv spiritus kører ikke i 24 timer.

3. Mad og stoffer, der er blevet "drukket og kørt"

Ud over at drikke er der også bilister, der har oplevet endnu mere bizar "spritkørsel" - helt klart ikke at drikke, men stadig blive konstateret at være beruset og køre bil.

Faktisk er alt dette på grund af utilsigtet spisning af mad og stoffer, der indeholder alkohol.

Fødevareeksempler: Øland, fermenteret bønnemasse, drukket krabbe/rejer, fermenterede glutinøse riskugler, dårlig kylling/kød, æggeblommetærte;litchi, æbler, bananer osv. med højt sukkerindhold vil også producere alkohol, hvis det ikke opbevares korrekt.

Lægemiddelkategori: Huoxiangzhengqi-vand, hostesirup, forskellige injektioner, spiselige mundopfriskere, mundskyl osv.

Faktisk behøver du ikke bekymre dig for meget, hvis du virkelig spiser disse, for de har meget lavt alkoholindhold og kan hurtigt forsvinde.Så længe vi er færdige med at spise omkring tre timer, kan vi stort set køre.

I det daglige skal vi ikke være heldige og gøre vores bedste for at "ikke drikke og køre bil, og ikke drikke, mens du kører".

Hvis der er en nødsituation, kan vi vente, til vi er helt vågne, og alkoholen er helt forsvundet, eller det er meget praktisk at ringe til en vikar.


Indlægstid: 29-jan-2023